Vakantiewoningen

Courtyard Village - Caracara

Courtyard Village Bonaire bestaat uit 44 appartementen van 66 m2 groot tot 135 m2 groot. Het Caracara appartement beschikt over 1 slaapkamer. 

Het appartement heeft een ruime woonkamer met open keuken, een badkamer en slaapkamer. Op de begane grond grenst de porche aan de gemeenschappelijke tuin, op de verdieping heeft elk appartement een eigen balkon. De slaapkamer is uitgerust met airconditioning en plafon-verntilator. De appartementen op de verdieping hebben een open plafon met de indrukwekende balkenconstructie zichtbaar, zodat men een ruimtelijk gevoel heeft.

Elk appartement is aangesloten op het openbare water en elektriciteitsnet, op het netwerk van telefoonmaatschappij Telbo, die tevens de digitale TV kan leveren. De verwarming van water geschiedt door milieuvriendelijke en duurzame zonneboilers.

De appartementen zijn compleet gemeubileerd met een volledige inventaris, verlichting, keuken met alle keukenapparatuur en alle overige denkbare zaken. Ook de meubilering is van uitstekende kwaliteit, duurzaam, comfortabel en passend bij het tropische klimaat. De keuken is voorzien van apparatuur, zoals koelkast en een magnetron.

Courtyard Village is een unieke tropische oase op Bonaire. U voelt er de aangename verkoeling van de passaatwind terwijl u kunt genieten van de rust van de omgeving. U kunt op het park genieten op uw terras van een van de ruime en comfortabele villa’s of appartementen. Alle villa’s en appartementen zijn ontworpen in een fraaie lokale bouwstijl en worden afgewerkt met kwalitatief hoogwaardige materialen. Op Bonaire Courtyard Village is het Caribische leven op zijn mooist.

Locatie
Courtyard Village is gelegen nabij het centrum van Kralendijk aan de Kaya M.C. Helmund Boom. Op nog geen 300 meter van Courtyard Village is de boulevard gelegen met al zijn gezellige barretjes en restaurantjes. Het belangrijkste winkelgebied met de grootste supermarkt van Bonaire ligt nog geen 250 meter. Op loopafstand vind u verder strandjes en diverse duikscholen.

Kenmerken en prijzen

Sterren
Slaapkamers 1
Badkamers 1
Personen 1-2
Zwembad Ja
Minimale huurtermijn
3 maanden
Maximale huurtermijn
6 maanden
 
Huur per maand:
Vanaf
EUR 875
exclusief utiliteiten
Status Beschikbaar
 Plattegrond